Hodnocení a recenze

Aiseesoft WTV Converter je nejlepší WTV Converter, který vám pomůže převést WTV do MP4, MKV, AVI, MPEG, WMV, VOB, MP3, WAV a dalších často používaných 4K / 1080p HD / SD video a audio formátů. Podívejte se, co naši zákazníci říkají:

Stažení zdarmaKup nyní

Váš návrh bude vysoce ceněn!

Napsat recenzi
Elise 2018-08-02

Podpora mnoha populárních formátů

S tímto převaděčem videa WTV mohu snadno převést WTV na jakýkoli populární video nebo audio formát, jako je MP4, MKV, AVI, WMV, MP3 a další. Kromě toho nabízí vysokou rychlost převodu.

Od Jacoba 2018-07-14

Převést můj soubor WTV na iPhone MP4

Skvělý převodník WTV na MP4! Tento převaděč WTV jsem koupil hlavně pro převedení nepodporovaného WTV na můj MP4 podporovaný iPhone. Poměrně snadné provedení převodu.

Jane 2018-07-05

Snadné použití

Zkoušel jsem převést několik velkých souborů WTV s tímto převodníkem WTV a získat velmi pohodlný zážitek. Stačí přidat soubor, zvolit výstupní formát a kliknout na tlačítko Převést. Celý proces převodu bude dokončen.

Podle Vijaye 2018-06-25

prostý

Získám soubor WTV s FFMPEG, ale chci si soubor WTV přehrát na svém iPadu, takže vyzkouším váš software. Velmi dobře. Převod WTV na MP4 v jednoduchých 3 krocích.

Podle Widodo 2018-01-10

Velmi silný.

Získám soubor WTV a vyzkouším CCextractor, ale soubor pouze přečte a nedokáže jej upravit. Můj přítel mi doporučuje váš program.

Jordánskem 2016-11-04

Dobrá práce

Tento WTV převodník na mém notebooku funguje perfektně. Snažil jsem se převést WTV video do MP4 a WAV video formátů a všechny fungují dobře!

Stephen 2015-04-15

Velká rychlost

Tento WTV převodník mi pomáhá převádět WTV na MP4 a další video formáty s velkou rychlostí. Rád ji používám, aby mi pomohl převést soubory WTV a vychutnat si videa z mého nového iPhone.

Adam 2014-12-27

Velmi silný

Výkon tohoto převaděče videa byl plynulý a při manipulaci s konverzí jsem se nesetkal s žádným zpožděním. Cítím technologii zrychlení, kterou přijala, velmi silnou!

Napsat recenzi