Jak odstranit účet FaceBook na iPhone dočasně nebo trvale

Října 16, 2019Nicole Jonesová

Pokud jste konečně zklamáni porušením osobních údajů z Facebooku a chcete trvale smazat svůj Facebook účet na iPhone nebo jste vyzkoušeni na sociálních médiích a chtěli byste svůj účet Facebook na nějakou dobu deaktivovat, není obtížné toho dosáhnout. Zde se s vámi podělíme o tom, jak rychle nebo trvale smazat účet Facebook na iPhone. Po smazání účtu a odinstalaci aplikace se také doporučuje smazat fragmenty dat Facebooku.

Odstranění účtu FaceBook v iPhone

Část 1. Jak dočasně deaktivovat účet Facebook na iPhone

Pokud se chcete dočasně zbavit Facebooku, můžete snadno deaktivovat svůj Facebook účet na iPhone pomocí následujících kroků. Kdykoli se budete chtít vrátit, stačí účet aktivovat opětovným přihlášením na Facebook.

Co se stane, když deaktivujete účet Facebook na iPhone?

  • Lidé nemohou vidět vaši časovou osu nebo vás hledat.
  • Některé informace, například zprávy, které jste odeslali, mohou ostatním zůstat viditelné.
  • Jste stále viditelní v seznamu přátel vašich přátel na Facebooku.
  • Svůj účet na Facebooku můžete kdykoli znovu aktivovat.

Možná vás bude zajímat, jak na to hledat lidi na Facebooku.

Kroky k deaktivaci účtu Facebook na iPhone

Krok 1.
Spusťte aplikaci Facebook na svém iPhone.
Krok 2.
Klepněte na Moře tlačítko (tři řádky) v pravém dolním rohu.
Krok 3.
Přejděte do Nastavení a soukromí> Nastavení účtu> Osobní údaje> Obecné> Spravovat účet.
Účet
Krok 4.
Nyní zvolte deaktivovat ve volbě Účet.
deaktivovat
Krok 5.
Budete vyzváni k zadání hesla. Zadejte heslo a klepnutím na Pokračovat potvrďte, že chcete deaktivovat svůj účet Facebook na iPhone.

Pokud chcete i nadále používat Facebook Messenger, udržujte svůj Messenger aktivní nebo přihlášený, když deaktivujete svůj účet Facebook na iPhone.

Část 2. Jak trvale smazat účet Facebook na iPhone

Pokud jste se rozhodli pro trvalé smazání účtu Facebook ve vašem iPhone, můžete jej snadno odstranit jednoduchou metodou. Jakmile však bude váš účet Facebook trvale smazán, je tato akce nevratná. Nemůžete získat přístup ke svému účtu a ke všem datům, která jste dříve na Facebook nahráli.

Co se stane, pokud bude váš účet Facebook trvale smazán?

  • Již nemůžete svůj účet na Facebooku znovu aktivovat.
  • Všechny vaše profily, fotky, videa, příspěvky a vše, co jste přidali, budou trvale smazány.
  • Facebook Messenger již nemůžete používat.
  • Informace, které jste odeslali svým přátelům, budou i nadále viditelné, protože kopie zpráv, které jste odeslali, se ukládají do doručených zpráv vašich přátel.

Protože ztratíte přístup ke všem datům Facebooku, která jste přidali po trvalém smazání účtu Facebook, doporučujeme vám zálohovat důležité Facebook zprávy, fotografie, videa a další předem. Můžeš použít Zálohování a obnovení dat FoneLab iOS dělat svou práci. Je to nejlepší volba, která vám pomůže selektivně zálohovat a obnovovat data iPhone / iPad / iPod (podporována iOS 15).

Chcete-li zálohovat důležitá data na Facebooku, podívejte se na podrobné kroky níže.

Krok 1.
Stáhněte a nainstalujte Aiseesoft FoneLab do počítače. Vyberte část iOS Data Backup & Restore.
Krok 2.
Vyberte zálohu dat iOS.
Zálohování a obnovení dat systému iOS
Krok 3.
Připojte svůj iPhone k počítači pomocí kabelu USB a počkejte, než software detekuje vaše zařízení.
Připojte zařízení
Krok 4.
Po zjištění vašeho iPhone klikněte na tlačítko Start a vyberte data na Facebooku, která chcete zálohovat. Poté klikněte na další vyberte složku, do které chcete uložit záložní soubory do počítače, a spusťte proces zálohování.
Vyberte možnost Data

Po zálohování důležitých dat na Facebooku můžete pomocí níže uvedených kroků trvale smazat účet Facebook na vašem iPhone.

Kroky pro trvalé smazání účtu Facebook v iPhone

Krok 1.
Navštivte webovou stránku Facebook a přihlaste se ke svému účtu pomocí Safari nebo jiného webového prohlížeče ve vašem iPhone.
Krok 2.
Po úspěšném přihlášení přejděte na stránku https://www.facebook.com/help/delete_account ve stejném prohlížeči.
Krok 3.
Klepněte na Smazat můj účet. Postupujte podle pokynů a zadejte heslo k účtu Facebook a zadejte Captcha. Nakonec kliknutím na OK trvale smažete svůj účet Facebook na iPhone. Nyní bude váš účet Facebook smazán.

Vezměte prosím na vědomí, že smazání můžete zrušit do 30 dnů, pokud jste si to rozmysleli. Po 30 dnech bude váš účet Facebook a všechny informace trvale smazány.

Odstranění všech věcí, které jste odeslali, trvá Facebooku od začátku procesu mazání až 90 dnů. Když budou všechny informace smazány, nebudou mít ostatní lidé používající Facebook přístup k vašim informacím na Facebooku. Ale Facebook bude uchovávat všechny vaše informace v zálohovacím úložišti pro případ jakékoli katastrofy, softwarové chyby nebo jiné události ztráty dat nebo pro věci, jako jsou právní záležitosti, porušení podmínek nebo snaha o prevenci škod.

Možná budete potřebovat: Jak odstranit Twitter or WhatsApp Účet a data na iPhone

Část 3. Jak vymazat datové fragmenty Facebooku

Po trvalém smazání účtu Facebook a odinstalaci této aplikace ve vašem iPhone zůstanou ve vašem iPhone stále fragmenty dat Facebooku, které obsahují vaše soukromé informace. A co víc, tyto neviditelné fragmenty dat budou i nadále zabírat váš úložný prostor. V současné době existují na trhu profesionální nástroje pro obnovu dat, které jsou schopny obnovit smazané zprávy Facebook. Pokud chcete chránit své soukromí a uvolnit úložiště pro iPhone, měli byste raději důkladně vymazat fragmenty dat na Facebooku. Aiseesoft FoneEraser je nástroj pro mazání dat v systému iOS, který vám pomůže rychle a bezpečně vymazat tento druh fragmentů dat. Tento výkonný nástroj dokáže trvale a důkladně vymazat obsah a nastavení iPhone, jsou k dispozici tři úrovně vymazání, aby bylo možné zcela vymazat vaše soukromá data, aby byla chráněna vaše soukromí.

Kroky pro trvalé smazání datových fragmentů Facebooku

Po odinstalaci aplikace Facebook z vašeho iPhone postupujte podle následujících kroků a co nejdříve vymažte fragmenty dat Facebooku.

Krok 1.
Stáhněte a nainstalujte Aiseesoft FoneEraser do počítače.
Krok 2.
Spusťte program FoneEraser, připojte svůj iPhone k počítači pomocí kabelu USB.
mítinky Connect
Krok 3.
Poté, co je váš nástroj pro vymazání dat automaticky detekován pro váš iPhone, vyberte podle potřeby úroveň vymazání.
Úroveň
Krok 4.
Poté, co vyberete úroveň mazání, klikněte na tlačítko „Start“, abyste trvale odstranili fragmenty dat Facebooku a další nežádoucí data, jako jsou e-maily, kontakty, zprávy, fotografie a další.
Smazání

Počkejte chvíli a všechny fragmenty dat Facebook budou z vašeho iPhone trvale smazány.

závěr

V tomto článku jsme sdíleli, jak dočasně deaktivovat účet Facebook nebo trvale vymazat účet Facebook na iPhone. Znáte také rozdíl mezi dočasným a trvalým smazáním účtu Facebook. Kromě toho je nutné provést zálohu důležitých dat na Facebooku před tím, než účet trvale smažete, a po smazání účtu na iPhone trvale smažete fragmenty dat Facebooku.

Co si myslíte o tomto příspěvku?

vynikající

Hodnocení: 4.9 / 5 (na základě hlasování 106)Následuj nás na

Ikona diskuseZanechte svůj komentář a připojte se k naší diskusi

Kód chyby Mac

1. Hledejte lidi na Facebooku 2. Facebook Cover Photos / Videos Maker 3. Obnovení odstraněných zpráv Facebooku na iPhone 4. Obnovte smazané kontakty 5. Obnovení odstraněných videí na Facebooku 6. Obnovte smazané fotografie z Facebooku 7. Použijte nové poznámky na Facebooku 8. Nejlepší Facebook Messenger Call Recorder 9. Záznam Facebook Video Chat
iPhone Obnova dat box

Nejlepší software pro obnovu dat v iPhone, který uživatelům umožňuje bezpečně obnovit ztracená data iPhone / iPad / iPod ze zařízení iOS, zálohy iTunes / iCloud.

Zpět na začátek